Verkeersregelinstallatie (VRI)

Voor diverse opdrachtgevers verzorgen wij de complete aanleg van de installatie. Wij kunnen alle werkzaamheden op aanneming uitvoeren en doen alles behalve het aansluiten van de kabels. Vooraf worden er duidelijke afspraken gemaakt en komt u niet voor onaangename financiële verrassingen. De werkzaamheden worden volledig door onze uitvoerder begeleid en ontlast daardoor de projectleiding van de opdrachtgever.

Hieronder een greep uit de reeds uitgevoerde projecten.

 

Aanleg nieuwe VRI Fokkertstraat Assen

Bestaande rotonde heeft plaats gemaakt voor een nieuwe kruising met verkeerslichten.

Het mastmateriaal is niet traditioneel in zwart/wit maar in grijs uitgevoerd, dezelfde kleur als de lichtmasten.


 

Aanleg nieuwe VRI Enschede

Het volgende deel van de reconstructie van de Auke Vleerstraat.

Dit valt onder fase 3B Auke Vleerstraat.

Net als de vorige fase was dit weer in nauwe samenwerking met de civiele aannemer.


 

Vervangen VRI Molenstraat Enschede

Vervangen bekabeling en regelkast.

   


 

Vervangen VRI Zwolle

Door de komst van de IKEA is de huidige T-splitsing omgebouwd naar een kruising.

   


 

Aanleg nieuwe VRI's Auke Vleerstraat Enschede

Voor 2 nieuwe installatie's hebben wij de bekabeling en meubilair aangebracht. Het aansluiten werd gedaan door Imtech. De werkzaamheden werden gefasseerd uitgevoerd waarbij regelmatig overleg werd gepleegd met de civiele aannemer Heymans. Tussen beide kasten is een koppelkabel aangebracht die vervolgens weer gekoppelt is met het volgende kruispunt. Hierdoor kunnen de regelprogramma's optimaal op elkaar worden afgesteld.

Image meer... Fase 2 Auke Vleerstraat

            


 

Diverse VRI's Almelo

In de gemeente Almelo hebben wij diverse kruispunten voorzien van nieuwe bekabeling. Bij de aanleg is tevens de oude bekabeling verwijderd.

 

Omdat er op sommige kruispunten een laagje asfalt in de geleiders was aangebracht tegen onkruid moest dit er eerst uitgebroken worden. Hiervoor hebben wij een sloophamer welke op een minikraan kan worden bevestigd.

 


 

Aanpassen VRI Laag Keppel

Op de kruising met de N317 is de Hummeloseweg opnieuw ingedeelt. Als gevolg hiervan moesten er een aantal aanpassingen worden gedaan aan de VRI. Wij hebben in opdracht van Imtech hier een aantal masten verplaatst en extra bekabeling aangebracht.


 

Verwijderen zweepmast Rijssen

Voor Van Gelder klm hebben wij een zweepmast verwijderd die niet meer in gebruik was. De oude zweepmast is afgevoerd naar de gemeentewerf.